USI METALICE INTRARE BLOC

Descriere

Usa de intrare in bloc realizata din profile metalice, panouri termoizolante si geam termopan. Este proiectata pentru trafic greu, specific scarilor de bloc, rezistenta in timp fiind infinit superiora celor din PVC.. Avem o experienta de 20 ani in realizarea usilor de acces in bloc si garantam produsele noastre prin Certificat de conformitate si prin Garantia oferita pentru 24 de luni.

Specificatii

Detalii tehnice • Tocul – Realizat din teava rectangulara 100*50*2; – Pragul de jos este de 20 mm pentru o mai buna etansare a usilor. • Usa – Realizata din teava rectangulara 100*50*2 mm; – Izolata in partea inferioara cu panou termoizolant ,format din doua foi tabla otel dubludecapata grosimea 1.5mm pe ambele parti,cu izolatie termica si fonica la interior,grosimea 40mm si profile “U” de intaritura – Prevazuta pe laturile de inchidere cu cheder; – Prevazuta cu maner exterior din inox; -; – Fixata pe toc cu 3 balamale; – Geam termopan. •, pretul final fiind comunicat dupa masuratorile din locatia dumneavoastra si dupa stabilirea tuturor detaliilor tehnice. Va oferim gratuit deplasarea pentru masuratori si consultanta tehnica.

Caracteristici  
Dimensiuni: se pot executa pe baza de comanda la orice dimensiune, intr-un canat sau in doua canaturi, cu sau fara supralumina.
Constructie: 2 foi de tabla de otel dublu decapata de 1.5 mm, cu ranforsari interioare in forma de ‘zet’, canturi faltuite ce confera o mare rezistenta intregului ansamblu, toc profilat din tabla de otel dublu decapata de 1,5 mm, polistiren rigid expandat(ignifug) la interior ce asigura o buna izolare termica si fonica, si asigura comportarea usii ca un intreg.
Finisare: blatul de usa metalica este finisat prin aplicarea de furnir sintetic ce imita diferite nuante de furnir lemnos sau vopsit texturat hammerschlag, tocul este vopsit, vopsire ce asigura un aspect modern si o rezistenta sporita la actiunile mecanice.(optional tocul usii poate fi imbracat un furnir).
Feronerie:
– sisteme de mare siguranta (clasa A ):
* Broasca Cisa 735 (Italia) cu inchidere in 4 puncte pe 3 laturi+cheie seif+sistem de autoblocare;
* Broasca Cisa 685 (Italia) cu inchidere in 3 puncte pe 3 laturi+cheie seif+sistem de recodare pe cheile clientului, montaj cu cheie de service;
* Broasca Kale 252 RL,3 bolturi,cheie tip seif,4 pasi de inchidere;
* Yala Kale 252 RL,3 bolturi, cheie tip seif,4 pasi de inchidere.
Usa metalica se executa la dimensiunile solicitate de beneficiar in urmatoarele variante:
– usi metalice cu fete lise amprentate, vopsite in diferite culori
– usi metalice cu fete lise, acoperite cu furnir sintetic imitatie de lemn ( diverse modele )
– usi metalice cu fete lise, acoperite cu furnir sintetic sau amprentate, cu decupaturi vitrate
– usi metalice cu fete lise sau amprentate in doua canaturi egale sau inegale
*Siguranta usilor metalice COM-SERVICE este accentuata de sistemele de inchidere folosite.
Pentru a raspunde unei game variate de solicitari ale beneficiarilor, COM-SERVICE echipeaza usile metalice cu diferite sisteme de inchidere indigene sau de import.
Optional,pentru usile metalice :
– tocul usii metalice poate fi executat din teava rectangulara100x50x3
– pentru blatul usii metalice se poate folosi tabla mai groasa decat cea initiala ,respectiv de 2-3-4mm grosime.