Usi metalice Bucuresti

Fiecare cladire are usi.  Prin urmare, alegerea celor mai bune usi este importanta. Iata cateva motive pentru care usile din metal ar putea fi calea de parcurs pentru securizarea casei.

Avantaje usi metalice Bucuresti

Metalele  nu sunt primul lucru la care va ganditi atunci cand cautati usile , dar acestea sunt unele dintre optiunile de usa cele mai versatile. Usile din metal functioneaza cel mai bine pentru usile orientate spre exterior care trebuie sa reziste la traficul greu si la elementele exterioare. Credeti sau nu, usile din metal pot fi instalate si intr-o resedinta – desi sunt mai frecvent utilizate pentru magazine, scoli si cladiri comerciale.

Usile din metal nu sunt doar o placa solida din metal. In schimb, ele sunt in mod obisnuit compuse din miezuri de polistiren sau poliuretan, care sunt apoi invelite intr-un capac de metal. Cel mai bine este sa cautati o usa cu un ecartament de la 16 la 24 pentru durabilitate maxima.

Cand va aflati pe piata usilor din metal cu un cadru, doriti sa va asigurati ca usa are decupajele si designul care se potriveste cu unitatea dvs. Unii producatori au usi care sunt solide, in timp ce altele ofera decupaje de ferestre, culori diferite si chiar si modele de incadrare pentru a personaliza aspectul exterior al unitatii.

Cele mai multe usi sunt pregatite din fabrica, ceea ce inseamna ca le puteti picta la specificatiile de culoare proprii. Daca sunteti in cautarea unei vopsele de durata mai lunga, luati in considerare faptul ca producatorul realizeaza colorarea pentru dvs.

Nu toate usile din metal cu rame sunt rezistente la foc. De fapt, chiar si usile din lemn pot fi rezistente. In general, usile din metal cu rezistenta la foc ofera o pelicula de metal cu calibru de 20 si au un grad de rezistenta la foc de 20 de minute. Asta inseamna ca pot bloca caldura excesiva si flacara timp de 20 de minute pentru a va permite protectia . Autocolantul de pe panoul de protectie aflat chiar pe usa indica cat timp este evaluat pentru usa.

Retineti ca si codurile de constructie va solicita sa plasati aceasta eticheta acolo unde este vizibila daca instalati  o usa cu grad de protectie la incendiu.

Multi proprietari de afaceri  simt ca pot economisi bani prin achizitionarea usilor din lemn, dar sacrifica durabilitatea pentru a salva cativa dolari. Usile din lemn ofera acele fibre de lemn deosebite, dar sunt scumpe – uneori mai scumpe decat metalul. Din moment ce lemnul absoarbe usor umezeala, poate sa se desprinda, sa se umfle, sa se rupa, sa se strambe si sa se deformeze; rezultand o inlocuire costisitoare. Usile din lemn nu sunt eficiente din punct de vedere energetic si necesita intretinere de rutina.

Usile de metal, pe de alta parte, necesita o intretinere putin sau deloc. Aceste usi foarte rezistente sunt rezistente si la rugina, crapare si inclinare, ceea ce inseamna ca tin mai mult si economisesc banii pe termen lung. Deoarece usile din metal ofera proprietati izolatoare, acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic si pot chiar sa reduca costurile de incalzire si de racire ale unitatii. Evident, aceste trasaturi sunt deosebit de utile in medii cu precipitatii si temperaturi ridicate.

Usile din metal nu vin numai in tipuri rezistente la foc, dar puteti gasi si alte proprietati de securitate care includ rezistenta la gloante si rezistenta chimica.

Usile din metal sunt versatile. Contrar credintei populare, usile din metal sunt la fel de usor de reparat ca usile din lemn. Singura diferenta este ca nu le poti repara cu chit de lemn. Zgarieturile si loviturile sunt o problema obisnuita la usile exterioare ale unei unitati. Si, chiar daca usile din metal se pot zgaria sau se inclina cu usurinta, ele sunt usor de reparat si rareori necesita inlocuire atat de des ca optiunile din fibra de sticla sau din lemn.