Producator usi metalice Bucuresti

Este de preferat ca materialele din care sunt realizate produsele pentur usi sa fie din otel sau aliaje de calitate superioara care se taie sau se smulg mai greu.

Nu cumparati produse din alama pentur ca este un material moale care cedeaza repede la fiecare incercare de a patrunde prin efractie.

Producator usi metalice Bucuresti – sfaturi utile

Toate suruburile de prindere ale manerelor, slidurilor sau rozetelor care sunt amplasate pe usa trebuie sa fie de cel putin 8 si sa fie suruburi realizate din otel cu o lungime de infiletare mare.

Alegeti de fiecare data varianta de montaj cu ciment, cu umplerea tocurilor de beton pentur a te feri de incercarea de a intra prin efractie. Usile montate cu spuma poliuretanica nu asigura rezistenta si securitatea spuma fiind un material moale. Daca optati pentur montarea cu spuma aceasta va permite deformarea tocului care poate sa se strambe si chiar daca ialele sunt de mare securitate pot sa fie scoase din toc si usa poate fi deschisa.

Daca exista geamuri pe lateralul usii sau supralumina acestea trebuie sa fie zidite. Usile metalice care exista pe piata se diferentiaza prin grosimea tablei din care sunt facute, prin numarul de ramforsari la interior, prin forma tocului si prin compozitia interioara care poate fi facuta din spuma poliuretatica, vata minerala bazaltica. Este important ca usa sa fie plina pentru a putea asigura o foarte buna izolare fonica si termica si in cazul usilor montate la case va trebui sa fie evitat condensul care poate sa apara in lunile in care temperaturile sunt scazute.

Situatiile in care usa este atacata direct prin taierea tablei, gaurire directa etc, sunt rare si in 90% din cazuri intrarea prin efractie se face prin atacarea sistemelor de siguranta existente pe usa mai ales prin ruperea butucului sau prin extragerea miezului sau, taierea si torsiunea suruburilor, slidurilor sau rozete exterioare. Dupa ce se rupe cilindrul, orice mecanism poate sa fie deschis simplu, prin introducerea altui butuc, surubelnita sau chiar cu mana.