Producator usi metalice atipice

In cazul in care locuiti intr-un bloc cu garsoniere si aveti mai multi vecini de palier este necesar sa folositi o usa metalica sau una din lemn cu un grad mediu de securitate – cu cilindru antigaurire, sild si rozete de protectie plus o iala suplimentara. De la acest lucru fac exceptie apartamentele aflate la parter si etajele superioare unde exista posibilitatea accesului de pe terase. In cazul acesta usile trebuie sa aiba sisteme de inalta securitate si este recomandat sa avem doua sisteme montate pe usa. In mod suplimentar se poate monta si un sistem de alarma.

Producator usi metalice atipice – sfaturi utile

Daca locuiti intr-un bloc mixt unde sunt mai putine apartamente pe fiecare palier usa dumneavoastra trebuie sa fie bine securitaza in asa fel incat timpul de intrare prin efractie sa fie cat mai mare, sau ca spargerea sa necesite zgomot. Produsele confectionate din otel implica scule si bormasina de intensitate mare pentru a fi sparte si asta inseamna ca va fi nevoie de curent electric si de un zgomot foarte mare, lucru care poate sa alerteze vecinii.

Daca locuiti in vile sau case este important sa montati un sistem de alarma. In aceasta situatie nu se va sparge usa daca are sisteme foarte sofisticate ci va incerca sa intre pe terase sau geamuri. Daca alegeti un sistem de inchidere multipunct ingropat in usa va fi necesar sa montati si o iala in plus, costurile fiind foarte ridicate daca sistemul existent se strica. Usa trebuie sa fie inchisa din a doua yala pe perioada cand au loc interventii de service.

Toate produsele pe care le cumparati trebuie sa aiba certificate de garantie, certificate de provenienta si un certificat care sa contina confirmarea ca acele produse sunt de securitate.

La achizitionarea unei usi vanzatorul trebuie saofere garantie pe usa, garantie pe montaj, garantie pe sistemele de securitate, orice producator da garantie pe produse si conform diferitelor certificari trebuie sa fie mai mare de 24 de luni. Usile cele mai sigure sunt cele echipate cu produse corespunzatoare, care sunt acreditate de politie, certificate de organizatiile tarilor incare au fost produse. Nu exista sisteme de securitate care sa nu fie acreditate.